Ön ismeri az összes beltéri ajtó típust?

Beltéri ajtó

Az olyan weboldalakon, mint a szalafa.hu megnézheti, hányféle beltéri ajtó létezik. A cégnél különféle beltéri ajtócsaládok közül lehet választani, így szinte minden berendezéshez igazítani tudjuk a lakás beltéri ajtajait.

Minimal trend-line, üvegajtók, tolóajtók, klasszikus beltéri ajtók, mod-art ajtók, mdf ajtók is megtalálhatók a termékkínálatban. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot és olyan beltéri ajtót választani, amely illeszkedik otthonunk hangulatához.

A Minimal-trend termékcsalád a modern és a minimalista lakberendezési stílusokhoz illeszkedik és ezeknek az ajtóknak különleges jellemzője, hogy erőteljes és szigorú vonalvezetésűek. A furnér borítású ajtók ajtólapjainak felületén fém csíkok találhatók, de sokszor furnér filével osztják fel a lapokat. Ezeket a beltéri ajtókat megrendelhetjük üveglappal is, így az üveg mintázatával is variálhatunk. Nagyszerűen illik konyhákhoz és fürdőszobákhoz is.

A különféle tolóajtók igen népszerűek a panellakások és társasházi lakások tulajdonosai körében hiszen helytakarékos megoldást kínálnak. A belső terek az üvegajtókkal és a tolóajtókkal sokkal világosabbá tehetők. Az ajtósztárnyak készülhetnek üvegből, így ezek különféle mintázata nagyszerűen illeszkedhet otthonunk hangulatához. Savazott valamint gravírozott mintát is készítenek a szalafánál, ez a megrendelő kérésén múlik. A speciális tokokkal ellátott tolóajtók igen könnyedén siklanak, így nagyon könnyen kezelhetők, akár egy gyermek számára is. Ezeket az ajtókat olyan otthonokba ajánlják, ahol a hagyományos ajtók nyitás közben nagyon sok helyet foglalnának el.

A kalsszikus beltéri ajtók, ahogy a nevük is sejteti, leginkább a hagyományos stílusú otthonokba illenek. A belső ajtócsaládra jellemző a nemes anyaghasználat. Dió, tölgy, cseresznye alapanyagból is szívesen elkészítik az ajtókat. Élkerekítéssel polírozott beszegő lécekkel és domború betétekkel még különlegesebbé tehetők. Ezekhez az ajtókhoz dísztok is rendelhető, így elegánsabb megjelenést kölcsönöznek.

A Mod-art ajtók különféle faanyagok felhasználásával készülnek és igen szépen érvényesülnek az eltérő rostirányú furnérminták. A sötéttől egészen a világosig tehető a színárnyalat. Nagyon sokszor ezt az ajtótípust választják irodákba, rendelőkbe, de lakásokba is az érdeklődő ügyfelek. A Mod-art ajtóknál is lehetőség van az üvegbetétek megrendelésére.

menu
menu